Ugent confession van Jezus Christus

In Palestina werd recent op een papyrusfragment de Ugent confession van Christus teruggevonden. De ontdekking werpt een geheel nieuw licht op onze Heiland en het Nieuwe Testament. Het hele bijbelverhaal blijkt niet meer dan een epische avond in de Gentse Overpoort geweest te zijn tijdens Christus’ studententijd. Hieronder de voorlopige vertaling van de confession:

Mijn laatste uitspatting in de toverpoort tart werkelijk elke verbeelding. Ik had net 40 dagen in afzondering gezeten voor mijn examens en wou mijn terugkomst eens goed vieren lol. Eerst bij mijn maat op kot straffe paddo’s gefret en dikke jamba’s gerookt, cause you know, smoke weed everyday haha. Dan naar toverpoort en plots 11 man die ons overal naartoe volgde. Wat ik allemaal gezegd heb weet ik niet meer precies maar het moet de moeite waard geweest zijn want er zou iemand ooit een boek over schrijven zeiden ze. Enfin, wat water veranderd in wijn (classic café truc), stevig gaan zuipen met de mannen, pitta gefret en dan een zekere Magdalena nog keihard gepaald in de WC’s van de Père Total. Op het einde van de avond nog op een ezel gereden door de ovp (mega absurd) en dan wat spel gehad met de flikken die mij wouden oppakken omdat ik een kruis had gepikt maar gelukkig kunnen ontsnappen. Erna wel nog drie keer gevallen met dat lomp ding, vandaar mijn wonden waarschijnlijk. Deze morgen net verrezen uit de doden en mama naast mij aan het wenen. Mijn maten hadden er niet beter op gevonden dan mij aan dat kruis te nagelen en een fucking doornenkrans op mijn kop te zetten! lol xD, klootzakken! Sindsdien ben ik dus een echte legende en overal komen plots mensen zagen en om genezing vragen. Stop hiermee ik bén godverdomme de Messias niet! #weodend #mijnmatenzijnklootzakken #nietalleszomaargeloven

1 Comment

  1. Haha, zalig!!! De godsdienstlessen zouden plots op veel meer interesse kunnen rekenen en de ‘messe’ op zondag zou meer volk lokken mocht er nen tap staan en een pitakot. Super!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*