De helende kracht van bevroren vleeswaren

Het hectische leven in onze consumptiemaatschappij eist dikwijls zijn tol. Zeker in tijden van ziekte zijn we allemaal op zoek naar meer balans en innerlijke rust in ons leven. Velen onder ons hebben pijn geleden en zijn op zoek naar hernieuwde kracht en heling. Maak kennis met de nieuwste trend in de spirituele wereld: healing met bevroren vleeswaren. Aan bevroren hamburgers bijvoorbeeld worden veel positieve, genezende krachten toegeschreven. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en fysieke, spirituele en emotionele voordelen:

De klassieke hamburger: Een two-spirit van varken en rund heelt je lichaam en zuivert je lichaamssappen. Deze burger is goed voor allerlei kwaaltjes en zorgt bovendien voor een positieve mindset. Ervaar de wijsheid van het rund en de levensvreugde van het zwijn en word één met de natuur.

De kipburger: De spirit van de kip is sterk in deze burger. Hij reinigt je chakras en zet je darmen wagenwijd open. Ga echter wel op zoek naar raszuivere en industrieel vervaardigde kipburgers. Vermijd verse kip en al zeker kipfilets. Deze bevatten immers niet genoeg bewaarmiddelen en smaakversterkers die een groot deel van de heling voor hun rekening nemen. De combinatie met honing-mosterdzalf onder de oksels doet ook wonderen.

De fishburger: Voel de zuiverende werking van de Noordzee en droom weg op een bries van visgeur en zeezout. Deze burger is vooral geschikt voor emotionele blokkades en chronische stress. Steek gerust een geurkaarsje van tartaar aan voor een optimale healing.

De veggieburger: Deze burger dient omzichtig en schaars gebruikt te worden. Het is een minderwaardige vleesvervanger die nauwelijks helende krachten bezit. Je weet gewoon niet altijd welk plantafval er allemaal in gedraaid zit. Enkel te gebruiken bij gebrek aan beter.

Welke hamburgers het beste passen bij jou, is heel persoonlijk en kan vandaag heel anders zijn dan morgen of volgende week. Soms kun je de kracht van de hamburger al voelen door hem alleen maar ergens neer te leggen. Leg ze in een cirkel om je heen en zing 108 keer ‘AUM’ tot het vlees ontdooid is. Wil je nog meer profiteren van de helende kracht? Leg dan de bevroren hamburger tegen de pijnlijke plekken op je lichaam. De hamburger absorbeert in geen tijd de negatieve energie. Bovendien kan men na een healingsessie nog een lekker stukje rauw en vers ontdooid vlees eten. Mooi meegenomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*