Ontmaskerd: De ware dader achter het Coronavirus

Wie zit nu eigenlijk achter het COVID-19 virus? De schuldvraag bleef vooralsnog onbeantwoord. Op het internet circuleren reeds vele complottheorieën. Is het een biochemisch wapen? Hebben de Joden het water vergiftigd? Gaat het om een uit de hand gelopen promotiestunt van een biermerk of verzekeraar? Niemand leek het nog te weten. Enkelen beweerden zelfs dat het Katholiek Onderwijs mee verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en de verspreiding van het virus. In het licht van de recente ontdekkingen, lijkt dat laatste zelfs niet geheel ongeloofwaardig…

Middelmatige satiresites springen maar wat graag op deze golf van ziekte en dood en maken misbruik van dit vreselijke virus voor wat gratuite publiciteit. Laf en gemakzuchtig menen wij. De Open Baring daarentegen hield haar journalistieke eer hoog en ging voor u op zoek naar de ware oorzaak achter de pandemie. Na lang graven in de onderbuik van de samenleving en interne bronnen op gortige seksfeestjes met de top van de clerus van dit land, blijkt de dader immers veel meer voor de hand liggend: De Oudtestamentische Yahweh. Het virus is dan ook doodgewoon de zoveelste straffe Gods voor het wereldwijde verderf, godslasteraars en de afvalligen van de Christelijke geloofsleer. LEZ-zones, genderneutrale toiletten, Corneel van Oosterweel, ongedoopten, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, onze decadente levensstijl en corrupte politici hebben de licht ontvlambare Yahweh nog maar eens flink toornig gemaakt, en dat zullen we geweten hebben.

Een simpele straffe Gods dus. Het lijkt vreemd dat we hier nog niet aan dachten. Zelfs in de middeleeuwen deed men er bij epidemieën minder lang over om dit te beseffen. “Nog te vaak gaan we op zoek naar complexe wetenschappelijke verklaringen, terwijl het antwoord voor de hand ligt”, bevestigt ook viroloog Marc Van Ranst. Vergeet de mondmaskers, quarantaines en het handen wassen. Een bedevaart naar Oostakker of een eenvoudige massale boeteprocessie, hand in hand door de straten van Brussel met klaagzangen, psalmen en naakte zelfkastijding, alsook een milde gift aan de Kerk, meer is er niet nodig om de pandemie af te wenden. In hoeverre het tanende Katholiek Onderwijs zélf betrokken is bij de ontwikkeling en de verspreiding van het virus, is nog maar de vraag. Voor extra vakantie gaan die zoals men weet immers over lijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*