Geheime groepering geeft toe: het was inderdaad allemaal een complot

Wat wij u in dit dossier presenteren is zonder meer uniek. Deze revelatie komt misschien wel net op tijd. De laatste jaren staat ons wereldbeeld immers op de helling. De mensheid is verdeeld, verslaafd aan hebzucht en verwikkeld in innerlijke strijd. Een collectief ontwaken, de ‘Great Awakening’, blijft voorlopig uit en dat eist stilaan zijn gruwelijke tol. Er wordt wel eens gewag gemaakt van een sinister complot achter dit alles. Maar wat is nog waar? Heeft de leugen de waarheid ingehaald? Als verstrekker van betrouwbare transcendente informatie, zag de Open Baring het als zijn verdomde plicht om licht in de duisternis te brengen. We namen onze laptop en vleiden ons neer in onze lockdownzetel voor een diepgravend onderzoek. We slikten de rode pil en gingen voor u een paar keer helemaal down the rabbit hole en terug. De bekentenis die we konden afdwingen is zonder meer opzienbarend. Een geheime organisatie, kenners raden al gauw welke, laat eindelijk in zijn kaarten kijken en wenst volgende verklaring af te leggen:

Beste mensheid

We zullen maar met de deur in huis vallen om de gemoederen te bedaren. Ja, wij waren het. Het is allemaal waar. Al generaties lang broeden we met ons geheim genootschap op een plan voor werelddominantie. We wilden inderdaad de mensheid tot slaaf maken en ons transdimensioneel voeden met negatieve energie. Al sinds de tijd van het Oude Babylonië bewaken wij een bijzondere bloedlijn middels het slachtofferen van slavenkinderen. We waren erbij in Egypte, het linkse Athene, Rome, de middeleeuwse hoven, het Vaticaan, de Tempeliers, de Rozenkruisers, de Vrijmetselaars, de handelsgilden, Raspoetin, de Europese bloedadel tot en met de stichting van de Verenigde Staten. Onze vroegere voorzitters versloegen de Hunnen, de Moren, Napoleon en recent nog de fascisten, al was dat puur omdat zij hetzelfde als ons probeerden te doen en daar wonderwel in begonnen te slagen. Mooie parades, maar niet onze stijl. We dreven de Sovjetunie in het faillissement omdat die niet wilden meedoen aan onze activiteiten. Sinds de jaren negentig ligt ons nog nauwelijks iets in de weg. Onze promostunt op 9/11 was nog maar het begin. Tegenwoordig zijn we overal. We controleren de wereld met geld, religie en hersenspoeling via chemtrails en media.

Het klopt dat we een totalitaire wereldstaat willen uitvouwen onder ons alziend derde oog. We hebben in ons vergaderlokaal ontzettend hard moeten lachen met 1984. Het voelde aan als een soort handboek, maar dan door een amateur geschreven. China was een dankbaar experiment. De linkse cultuurmarxisten zijn immers zo makkelijk te manipuleren met een kwakje subsidiegeld op hun buik, de corrupte mietjes. We zetten de wereld vol met camera’s, en sterker nog, we maakten van iedereen een wandelende camera en bouwen momenteel een gigantisch 5G netwerk uit om de totale controle mogelijk te maken. De stralen doen heus niets, dat maakten we jullie maar wijs zodat al wie 5G nog zou bekritiseren belachelijk zou lijken in de publieke opinie. Merk op dat we deze techniek wel vaker toepassen, maar dat hadden jullie wellicht al door.

Wellicht komt dit voor velen als een schok. Maar vooraleer jullie steen en been klagen en een lynchpartij op poten zetten met toortsen en rieken, bedenk dan even dit: we zijn niet achterlijk. Jullie mogen dan wel ontwaakt zijn en de ware beweegredenen van onze organisatie ontdekt hebben, er zijn een aantal dingen waar jullie niet stil bij gestaan hebben. De werkelijkheid is een tranendal, een complete chaos, zonder enige moraliteit. Oog om oog, tand om tand. Al die verhaaltjes over het goede, je lot aanvaarden, één zijn met elkaar en ‘god is liefde’ hebben jullie lang zoet gehouden, tot jullie weer kritisch moesten zijn en verlicht gaan doen. We besloten dan maar jullie af te leiden met spullen en comfort. In werkelijkheid mogen jullie ons dankbaar zijn voor het systeem dat we op poten gezet hebben om jullie kalm te houden. Stel jullie voor dat jullie allemaal in jullie kracht zouden komen te staan? Jullie hadden elkaar al lang en masse de kop ingeslagen. We beperkten jullie vrijheid omdat we maar al te goed wisten dat jullie doodgewoon niet met vrijheid om kunnen gaan. Alles ging goed, maar jullie werden steeds veeleisender en ondankbaarder, zoals een irritant krijsend kind in de speelgoedwinkel dat alles krijgt maar nooit tevreden is en spuugt in de hand die het voedt.

Daarom moesten we soms optreden als een harde vader. Een oorlog was soms nodig om jullie een pedagogische tik te geven en te doen beseffen hoeveel miserie mens zijn is. Maar ook dat werden jullie beu en die verduivelde youtubekijkers begonnen onze plannetjes door te hebben. We hebben er lang over nagedacht, maar het virus gaf ons de perfecte opportuniteit om een nieuwe, menselijkere strategie toe te passen om jullie in het gareel te houden. Het was eens een andere manier om jullie in een staat van angst en paniek te krijgen en jullie vrijheid in te perken. We houden er jullie er ook mee van de straat mochten jullie in opstand willen komen. Slim gezien niet waar? Op de koop toe doen we ook nog eens iets aan de overbevolking. Twee vliegen in één klap. Wat dachten jullie dat er ging gebeuren mocht de bevolkingsgroei ongebreideld doorgegaan zijn? Juist ja, jullie zouden mekaar en masse de kop ingeslagen hebben. 

De laatste tijd hebben we via linkse media en de linkse big tech massale propaganda gevoerd om jullie te laten wennen aan jullie isolement en verregaande controle. We pasten hier en daar wat censuur toe om verwarring te zaaien. “Zie je wel?”, hoorden we jullie roepen. Jullie dachten ons ontmaskerd te hebben. Wij speelden natuurlijk onder één feesthoedje met de plaatselijke politiek, maar jullie trapten er weer zo hard in. We hebben jullie aan een scherm gekluisterd waarlangs we jullie gretig informatie voeren en allerlei gegevens over jullie vergaren. Besef ten volle dat wij je veel beter kennen dan je zelf ooit zou kunnen. We blijven jullie vergiftigd voedsel voeren en jullie ziek maken zodat we jullie als makke lammetjes kunnen besturen. Een zwak volk laat zich immers makkelijker leiden. We verwarren jullie kinderen vroeg in hun seksualiteit en maken hun gekwetste zieltjes verslaafd aan suiker en drugs. We hollen jullie tradities uit en via massale immigratie zaaien we verdeeldheid. Zo blijven jullie elkaar bestoken en blijven wij mooi buiten schot. Merk weer op dat dit een truc is die we reeds meermaals bovenhaalden in de geschiedenis. De ‘hoax’ van het klimaatprobleem blijven we nog even aanhouden om nog wat geld uit jullie zakken te slaan, tot het klimaat echt omslaat en wij ons samen met de rijksten der aarde kunnen verschuilen in onze doomsday bunkers, vanwaar we een nieuwe feestelijke samenleving zullen uitbouwen onder onze totale controle. Youtubekijkers komen er zeker niet in. Straks vaccineren we jullie. Waarom? Haha. Dat is nog een verrassing.

Zo, laat het geweten zijn. Gedaan met twijfelen. Jullie weten nu tenminste waar jullie aan toe zijn. We hebben onze tentakels overal verspreid. We verstoppen ons gewoon in het volle zicht. De gewone man in de dorpsstraat zou wel eens één van ons kunnen zijn. We zijn niet langer tegen te houden. Wij zijn het noodzakelijke kwaad. Het zoonschap van Satanas. Onze stalen hoef zal steeds harder op jullie gezicht schoppen. Veel succes met jullie ontwaken. Probeer maar verder geen schaap te zijn, doe je eigen onderzoek maar. Wees maar één, zet maar in op compassie en liefde, vecht maar voor je vaderland, je god of wat dan ook. We zullen jullie altijd een stapje voor zijn. Hou jullie vast. We hebben nog heel wat voer voor youtubefilmpjes in petto. Het belooft alvast een mooie Ezelsstoet te worden.

Groetjes


De Feestcommissie van Bassevelde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*